Σχετικά με εμάς

Η ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΚΝΑΒΑΤΟΥ είναι μια οικογενειακή επιχείριση που δημιουργήθηκε το 1968 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων και ειδικότερα των τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Αθήνα.

Εμπνευστές και δημιουργοί της επιχείρησης ο Στυλιανός και η Χρυσή Κακναβάτου ένα ζευγάρι νέων, τότε, από τον νομό Χανίων της Κρήτης με αγάπη και πίστη στα τοπικά προϊόντα της πατρίδας τους, με εμπορικό πνεύμα άλλα και διορατικότητα , μιας και σήμερα αυτά τα προϊόντα και η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

Πρωτοπόροι στην εμπορία και διακίνηση ανθότυρου είμαστε οι πρώτοι που φέραμε και συστήσαμε αυτό το φινετσάτο τυροκομικό προϊόν στο αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό. Πρώτοι επίσης καθιερώσαμε την συσκευασία του ανθότυρου σε πλαστικές σακούλες με κενό αέρος και την μεταφορά τους σε πλαστικά κιβώτια και αργότερα σε χαρτοκιβώτια.
Σήμερα μισό αιώνα μετά η ιστορία και η παράδοση συνδυάζεται πλέον με την επιστημονική κατάρτιση της δεύτερης γενιάς της οικογένειας που βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης.

Εξυπηρετούμε επαγγελματίες σε όλη την Αττική με διανομή door to door
Η Κακναβάτου εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων και προμηθεύει σε τιμές χονδρικής χώρους μαζικής εστίασης , catering, εργαστήρια ζύμης, παραδοσιακά παντοπωλεία , φρουτεμπορικές έως μεγάλα super market.

Παραδοσιακό παντοπωλείο – μανάβικο στα σύνορα Αμαρουσίου Μελισσιών
Ταυτόχρονα στα όρια Αμαρουσίου Μελισσιών η επιχείρηση μας λειτουργεί ένα εμπορικό κατάστημα λιανικής που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου με αυτά ενός σύγχρονου Market και στο οποίο οι πελάτες μας μπορούν να βρουν όλη την γκάμα από τα αυστηρά επιλεγμένα τυροκομικά μας προϊόντα , σε σταθερά χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων,μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα .
Λόγω καταγωγής και οικογενειακής παράδοσης στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα τυροκομικά και εν γένει παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.  Συγχρόνως όμως οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν όλες τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού τους.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ