Για Επαγγελματίες

Οι φίλοι επαγγελματίες μπορούν να βρουν σε μας λύσεις που να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιούνται.

Αντικείμενο μας τα τυροκομικά προϊόντα , ιδιαίτερα τα κρητικά, αλλά και όλης της Ελλάδος. Πιστοποιημένα τυροκομεία με αυστηρές προδιαγραφές και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους παράγουν για λογαριασμό μας κρητική γραβιέρα, ανθότυρο, μανούρι φέτα πηχτόγαλο , στάκα, χαλούμι και πολλά ακόμα ελληνικά τυριά.

Φούρνοι κι εργαστήρια σφολιατοειδών θα βρουν σε μας φέτες ΠΟΠ, μυζήθρες , λευκό τυρί, ανθότυρο και όλη την γκάμα των εισαγόμενων τυριών για τις παρασκευές τους.

Προμηθεύουμε καταστήματα εστίασης με όποια τυροκομικά προϊόντα , και όχι μόνο, χρειάζονται για το μενού τους.

Παραδοσιακά παντοπωλεία , φρουτεμπορικές , μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία μπορούν να προμηθευτούν από μας εξαιρετικές επιλογές από ΠΟΠ ελληνικά τυριά από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα σε μεγάλες συσκευασίες ή τυποποιημένες όμορφες συσκευασίες για το ράφι του self service ψυγείου.

Σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα βρείτε προϊόντα μας όπως ανθότυρο και μανούρι , που είναι ειδικότητα μας.

Κάντε κλικ στην επιλογή προϊόντα του μενού της αρχικής σελίδας του site και ενημερωθείτε για τα Προϊόντα που αφορούν επαγγελματίες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας επισκεφτούμε στον χώρο σας.