Εξαιρετικό παραδοσιακό Ελληνικό τυρί τυρογάλακτος. Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία από τυρόγαλα πρόβειου ή γίδινου γάλακτος , στο οποίο προστίθενται αυξημένες ποσότητες πρόβειου ή γίδινου γάλακτος ή και κρέμας τους.
Το Μανούρι Κακναβάτου παράγεται για λογαριασμό μας στον Τύρναβο, είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα και κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στο καταναλωτικό κοινό της Αττικής.

Add your comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.