Το γάλα γαϊδούρας ,είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και για τις καλλυντικές του ιδιότητες. Η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε ως ελιξίριο ομορφιάς και νεότητας , κάνοντας το λουτρό της μέσα σε αυτό, ενώ ο Ιπποκράτης , το συνιστούσε για πολλά είδη ασθενειών και παθήσεων . Tο γάλα της γαϊδούρας είναι μια τροφή ζωολογικής προέλευσης που παρουσιάζει οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που είναι τα πιο συγγενή στο ανθρώπινο γάλα.
Είναι ένα γάλα λευκωματοειδές που βοηθάει στη χώνεψη σε αντίθεση με το γάλα της αγελάδας που είναι τυρώδες. Αποτοξινώνει το συκώτι αποφέροντας άμεση ανανέωση των κυττάρων του δέρματος .Ρυθμίζει την μικροπανίδα του εντέρου χάρις την δράση της λυσοζύμης και της λακτόζης και προλαμβάνει καρδιαγγειακές παθήσεις.
Ρυθμίζει την φυσιολογική μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, διορθώνει την θαμπάδα και αναζωογονεί τις γραμμές έκφρασης του προσώπου.
Βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα και ψωρίαση.
Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσης.

Η φάρμα Δριμιλή στις Αμυγδαλές Ηλείας , παράγει γάλα γαϊδούρας ελληνικό και μας το προμηθεύει.

Την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για τις πολύτιμες ιδιότητες απευθείας από τον παραγωγό Γιάννη Δριμιλή.

Add your comment